Wie is Maggie?

Maggie is getrouwd en een moeder van drie kinderen. Oorspronkelijk komt Maggie uit de Guangdong provincie (Zuid-China) en heeft voordat ze naar Nederland kwam (oktober 2001)  in Beijing (Noord-China) gewoond.

Ze is dus bekend met verschillende keukens in China en heeft allerlei gerechten uit verschillende delen van China geproefd of zelf bereid.

Waarom Jiaozi?

Omdat het verschil in eetcultuur van China en Nederland zo groot is, miste zij het Chinese eten heel erg toen zij naar Nederland kwam.

Want in Nederland is het erg moeilijk echt Chinees eten te vinden, daarom begon Maggie het zelf thuis te maken.

Jiaozi of dumplings is een van haar favoriete gerechten. Door veel oefening, uitproberen en haar eigen inzicht en ervaringen met het maken van eten, heeft Maggie haar eigen unieke jiaozi smaak ontwikkeld.

Onder invloed van...

Zowel haar klanten als verschillende Jiaozi 'experts' uit China en Taiwan hebben Maggie geholpen om zichzelf en haar jiaozi verder te ontwikkelen.

Men heeft haar al bestempeld als de Jiaozi (Dumpling) Lady en Jiaozi (Dumpling) Master.

Passie

Voor Maggie is eten maken een kunst, een genot, waarbij je kennismaakt met heel veel verschillende ingrediĆ«ntensmaakcombinaties en kooktechnieken. Je kan zelfs zeggen dat koken een passie voor haar is.

Kenmerken

Maggie houdt van:

  • lekker en gezond eten
  • verse groenten, soep en zeevoedsel
  • de pure natuurlijke smaak van eten