DUIZEND MAAL DUIZEND DANK!!!

Update van MaggieJiaozi


Lieve dumplings fans,
familie, vrienden, collega’s en relaties,

"Red onze duizenden dumplings die in de vriezer liggen’"was onze oproep op 27 maart 2020.

Nu zijn jullie vast nieuwsgierig naar hoe de verkoop van deze voorraad dumplings is verlopen en hoe Maggiejiaozi verder denkt te gaan tijdens deze crisis?

Daarom willen we jullie hier een update geven en tegelijkertijd onze dank uitspreken aan allen die ons in een of andere vorm hebben geholpen.

Onze voorraad was oorspronkelijk bestemd voor de restaurants en de bedrijven waar wij aan leveren. Ook was deze bestemd voor de markt. Maar alles ligt tot op de dag van vandaag stil tot wie weet wanneer.

Voor ons betekent dit dat we nu alleen nog maar aan particulieren onze dumplings kunnen verkopen. Al onze andere activiteiten vallen onder de horeca, evenementen en bedrijfscatering.

In onze dumplings zit geen conserveermiddel, want wij gaan alleen voor de beste kwaliteit. Daarom hanteren wij een houdbaarheidstermijn van vier maanden na de productie datum. Dit betekent dat wij daarna de dumplings niet meer verkopen. Dus waren wij genoodzaakt onze voorraad nu te verkopen, anders zou deze verloren zijn gegaan.

En velen weten dat "er HEEL VEEL uren werk en liefde van Maggie in het maken van haar dumplings zit!"

DE VRIEZERS ZIJN LEEG!

Ja, al onze vriezers zijn leeg. De meeste dumplings waren al weg na twee weken en in de derde week was alles weg. Jullie, onze dumplings fans, familie, vrienden, collega’s en relaties, hebben dit mogelijk gemaakt. Hoe? Denk aan: mond tot mond reclame, Facebook en Instagram. Het ging als een lopend vuur door heel Nederland.

Zie hier een aantal voorbeelden van wat anderen zeiden over onze dumplings:

Miljuschka van TV Chef –
Dit zijn de lekkerste uit NL,… culinair goud.

Alice de Jong van Tokowijzer –
Maggies dumplings are to die for.

Marjan Ippel van TalkinFood –
"Dit zijn de allerbeste dumplings denkbaar."

Trienet van Pure Markt - 
"Voor Maggie's dumplings kun je me
wakker maken."

The Food Line-up - 
"Onze dumpling koningin."

Heel veel dank willen we uitspreken naar onze zakelijke partners die ons hebben geholpen onze dumplings, bestemd voor de horeca, catering en andere evenementen, te verkopen.

Duizend maal duizend dank aan We Canteen, de Pure Markt en The Food Line-up. En niet te vergeten al die bekende, minder bekende of zelfs onbekende Nederlanders.

Dank voor jullie betrokkenheid, jullie hulp en ondersteuning, in allerlei vormen, met als doel onze met de hand gemaakte dumplings aan te bevelen.

Ik heb zoveel berichten ontvangen via Facebook en Instagram, zoveel foto’s van dumplings gezien die jullie gemaakt hebben en zoveel blijde gezichten van mensen die de dumplings in ontvangst nemen.

Heel veel dumplings hebben wij mogen bezorgen in Amsterdam, en heel veel mensen zijn naar ons huis gekomen om de dumplings op te halen. Jullie kwamen uit Amsterdam, Alkmaar, Almere, Haarlem, Leiden, Wassenaar, Utrecht, Hilversum, Nijmegen, Tiel, Sneek, Zoetermeer, Zwolle,... Je kan het zo gek niet bedenken.

Het was keihard werken, tot ver in de nacht, maar wat een FEEST! Woorden van dank en tranen van blijdschap schieten ons tekort.

HOE NU VERDER?

Op dit moment maken we weer nieuwe dumplings, maar alleen voor particulieren en vooruitlopend op komende bestellingen van jullie en anderen. En nu het voorjaar is aangebroken, kunnen we de dumplings ook weer maken met knoflookbieslook uit onze eigen tuin. Dus, je kan nog steeds bestellen!


Verder willen we bekijken of we bij voldoende belangstelling één keer per week in Amsterdam en Zaanstad kunnen bezorgen op vrijdag. We hebben dit nu al drie weken lang gedaan.

Zolang we nog niet terug kunnen naar de horeca, catering en evenementen, willen we de prijzen hanteren die tijdens deze 'actie' gold.

Dit betekent: €50,- per zak van 50 dumplings (ca. 2100 gram) en €7,- bezorgkosten. De glutenvrije dumplings kosten €60,- Daarna zullen de prijzen weer zijn zoals aangegeven op de website.

Tot slot:

Jullie zijn het die voor ons het verschil hebben gemaakt. Dit is waarom ik het maken van dumplings nog steeds leuk vind, ook al ben ik soms letterlijk dag en nacht bezig. Nu verlang ik met hart en ziel naar het moment dat ik jullie weer kan zien.

Stay healthy and God's blessing,

Maggie