Back to Back Issues Page
Maggie's Newsletter, Issue #001 -- Update en Actie
December 17, 2020

Update van Maggiejiaozi

en een aantrekkelijke

Actie tijdens de Feestdagen

Beste dumpling fans, vrienden en relaties,

Mijn hoop is dat jullie allemaal, net als wij, nog in goede gezondheid verkeren en die rust vrede hebben die nodig is in situaties als deze.

Als eerste willen wij jullie danken voor alle belangstelling, aandacht en steun die jullie ons gegeven hebben in de afgelopen maanden. Dit bemoedigt en versterkt ons enorm. Het geeft ons hoop en helpt ons de moeilijkheden te overwinnen waarvoor we geplaatst zijn.

Zoals jullie weten, leveren wij normaalgesproken onze met de hand gemaakte dumplings aan restaurants, aan bedrijven in de vorm van catering en/of evenementen en staan wij op de Pure Markt. Maar sinds de eerste lockdown vanwege COVID-19 werd Maggiejioazi gedwongen nieuwe wegen te zoeken om te kunnen blijven bestaan.

Het is dankzij jullie, onze vele dumpling fans, jullie vrienden en relaties dat wij het hoofd boven water hebben kunnen houden. De afgelopen maanden hebben wij uitsluitend, op een enkele uitzondering na, onze dumplings gemaakt en verkocht aan particulieren.

Nu de feestdagen naderen en we opnieuw geconfronteerd worden met een lockdown, was onze gedachte jullie onze dumplings tegen een ACTIEPRIJS aan te bieden.

De actieprijs is:per zak van 50 stuks betaal je nu €45,00.

Bij twee of zelfs meer zakken, betaal je nog maar €42,50 per zak.

Deze actie is t/m 10 januari 2021 geldig.

Nadere informatie kan je vinden op: Soorten Jiaozi

Daarmee willen opnieuw onze dank uitspreken voor al jullie steun en betrokkenheid, voor de kostbare en blijde en contactmomenten die we ondanks alles nog in deze moeilijke periode met elkaar hebben gehad.

Wij wensen jullie een rijk gezegende Kerst en een gezond en voorspoedig Nieuwjaar toe onder het genot van onze heerlijke dumplings samen met je gezin, familie, vrienden en al je dierbaren.

Vriendelijk groet,

Maggie

P.S.

Dit was onze eerste nieuwsletter, die we slechts een aantal keer per jaar zullen sturen. Zo kunnen we jullie op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen.

Natuurlijk mag je dit bericht delen met al je dierbaren.

Back to Back Issues Page